Kahve falında babadan kağıt para almak

Kahve falında babadan kağıt para almak daha fazla para kazanacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babadan kağıt para almak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri ertelemiş olabilirsiniz.

Kahve falında babadan kağıt para almak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babadan kağıt para almak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, borca batacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine kağıt para vermek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir ölüden kağıt para almak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde kağıt para görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir para ve kağıt para görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt para biriktirdiğini görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birine kağıt para verdiğini görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top