Kahve falında ölmüş kişinin elbisesini giymek

Kahve falında ölmüş kişinin elbisesini giymek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, işlerinde kara geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişinin elbisesini giymek gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında ölmüş kişinin elbisesini giymek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin elbisesini giymek eğlenceli günler geçirileceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin elbisesini almak geri planda kalacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi takım elbiseyle görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin elbiselerini görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi takım elbiseli görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının elbise giydiğini görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah bol elbise giymek ticaretinin de bozulmayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top