Kahve falında ölen kişinin elbisesini giymek

Kahve falında ölen kişinin elbisesini giymek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, işlerdeki verimin artacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, başarısının çoğalacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişinin elbisesini giymek gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Kahve falında ölmüş kişinin elbisesini giymek zararların telafi edileceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişinin elbisesini giymek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin elbiselerini görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi takım elbiseyle görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kişinin elbisesini almak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, birçok kişiye yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi takım elbiseli görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında astsubay elbisesi giymek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top