Kahve falında başkasının elbise giydiğini görmek

Kahve falında başkasının elbise giydiğini görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hayra ve esenliğe, dualarının karşılığını alacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Ek gelir ihtiyacı da doğabilir.

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise giymek sevilen bir dostun geleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çağla yeşili elbise giymek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz nişan elbisesi giymek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işarettir.

Kahve falında elbiseyi ters giymek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elbisesini giymek konforunu ve rahatını yitireceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek kişinin eski aşkına geri döneceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyu mavi elbise giymek evlilik yolunda engeller çıkacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına yorulur.

Kahve falında birinin yeni elbise giydiğini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, her şeyin gönlünce olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top