Kahve falında ölmüş kişinin elbisesini almak

Kahve falında ölmüş kişinin elbisesini almak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin elbisesini almak gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi takım elbiseli görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin elbisesini giymek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişinin elbisesini almak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin elbisesini giymek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişinin elbiselerini görmek variyetini çoğaltacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi takım elbiseyle görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah saten elbise görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında pilot elbisesi görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top