Kahve falında ölmüş birinin yüzünü beyaz görmek

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü beyaz görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, bolluk ve bereketin artacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü beyaz gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında yüzünde beyazlık görmek hem ün sahibi olacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü beyaz görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yüzlü erkek bebek görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, canın sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü beyaz görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yüzünün beyaz olduğunu görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yüzlü kadın görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top