Kahve falında yüzünün beyaz olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün beyaz olduğunu görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, güzel ameller işleyeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün beyaz olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz yapıda olacağınız için harcamalarınıza hiç önem vermeyebilirsiniz.

Kahve falında yüzünü beyaz görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yüzlü bebek görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü beyazlamış görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yüzlü adam görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün yüzünü beyaz görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yüzlü erkek görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hasadının tarlasında kalacağına işarettir.

Kahve falında yüze beyaz örtü görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top