Kahve falında beyaz yüzlü kadın görmek

Kahve falında beyaz yüzlü kadın görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, acı tecrübeler edineceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yüzlü kadın gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıran veya stresi azaltan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz yüzlü kadın görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kadın yüzünde kıl görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara yüzlü kadın görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadın yüzü görmek planların tutmayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında güler yüzlü kadın görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın yüzü görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü kapalı kadın görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yüzü olmayan kadın görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top