Kahve falında birinin yüzünü beyaz görmek

Kahve falında birinin yüzünü beyaz görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kazancının artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü beyaz gördüyseniz:

  • Aile, ev, yerleşim yeri veya gayrimenkul işlerine zaman ayırmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında beyaz yüzlü bebek görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzü beyaz görmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yüzlü kadın görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyazlık görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında annenin yüzünü beyaz görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü beyaz görmek rahat ve huzurlu olunacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz yüzlü adam görmek aile hayatının bozulacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top