Kahve falında yüzünde beyazlık görmek

Kahve falında yüzünde beyazlık görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyazlık gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek refah içinde olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzü beyaz görmek kişinin içinin daralacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün yüzünü beyaz görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, duymadığı sözleri duyacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yüz görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, ondan şifa göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzünü beyaz görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında yüzünün beyaz olduğunu görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü beyazlamış görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top