Kahve falında bir kadını tokatlamak

Kahve falında bir kadını tokatlamak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını tokatlamak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kadını tokatlamak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın tokatlamak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında birini tokatladığını görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi tokatlamak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin birini tokatlamak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytan tokatlamak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşini tokatlamak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında karısını tokatlamak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top