Kahve falında ölmüş bir insandan hediye almak

Kahve falında ölmüş bir insandan hediye almak maddi konularda zayıf düşeceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, günaha gireceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insandan hediye almak gördüyseniz:

  • İş ya da sağlık başlıklarında elde edilen bilgilere göre harekete geçmeden önce çok iyi araştırma yapmalısınız.

Kahve falında ölü insandan hediye almak elinin döneceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir insandan hediye almak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş insandan hediye almak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, afiyette ve keyifte olacağına yorulur.

Kahve falında hediye paketi açmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işarettir.

Kahve falında hediye kuranı kerim almak işbirliği içinde olacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye hediye almak aynı karşılığı alamayacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında çok hediye almak daha büyük kazançlar elde edileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç hediye almak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top