Kahve falında çok hediye almak

Kahve falında çok hediye almak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çok hediye almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz çok şey vaat ediyor.

Kahve falında toka hediye etmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın hediye görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında hediye saat görmek dedikoduya, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elmas hediye almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hediye gelinlik almak asık yüzlerin güleceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliden hediye almak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük hediye almak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına işarettir.

Kahve falında hediye elbise aldığını görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top