Kahve falında ölmüş insandan hediye almak

Kahve falında ölmüş insandan hediye almak hak yolundan ayrılmayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, ortağından ayrılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kötü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş insandan hediye almak gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya diğer kişilerin başarısızlıklarını hatırlayarak dersler çıkartabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş bir insandan hediye almak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş insandan hediye almak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insandan hediye almak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz elbise hediye almak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, yeni duygular tadacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik hediye etmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye altın küpe görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayva hediye almak hem geleceğinin güzel olacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hediye yazma almak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top