Kahve falında pirinç hediye almak

Kahve falında pirinç hediye almak kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, gıybet edeceğine, ortağından ayrılacağına, günlerinin güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç hediye almak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında pirinç hediye almak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, parasını ve işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında pirinç saklamak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında yanık pirinç görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç yıkamak zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç kurt görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirincin kurtlandığını görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında şeker pirinç görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç kızartmak ne yapacağına karar veremeyeceğine, imkânlarını kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top