Kahve falında mavi siyah yılan görmek

Kahve falında mavi siyah yılan görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi siyah yılan gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konularda zor tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında mavi siyah yılan görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zorlukların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında mavi ve siyah renk görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ve siyah görmek sağlık sorunlarının artacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah ve mavi görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, birlikte kâh ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi küçük yılan görmek tüm arzularının yerine geleceğine, duyguların karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında mavi yılan öldürmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi uzun yılan görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top