Kahve falında siyah ve mavi görmek

Kahve falında siyah ve mavi görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, ona kavuşacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında siyah ve mavi gördüyseniz:

  • Oluşan bir pozisyon, göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında siyah ve mavi görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi siyah yılan görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına alamet eder.

Kahve falında siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi ve siyah renk görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

Kahve falında mavi ve siyah görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında mavi serçe görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine alamet eder.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top