Kahve falında mavi ve siyah görmek

Kahve falında mavi ve siyah görmek helal lokmalar yiyeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sorumlu tutacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi ve siyah gördüyseniz:

  • Bazı kişiler verdiğiniz görev veya sorumlulukları yerine getirmeyebilirler.

Kahve falında mavi ve siyah renk görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalettir.

Kahve falında siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek hayırlı bir yuva kuracağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine inanılır.

Kahve falında mavi siyah yılan görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ve mavi görmek çok daha mutlu olunacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi ve siyah görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında petrol mavisi görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi diş fırçası görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuklu küpe görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top