Kahve falında mavi uzun yılan görmek

Kahve falında mavi uzun yılan görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi uzun yılan gördüyseniz:

  • Yani herşeyin acısını çıkartmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında mavi uzun yılan görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında mavi uzun etek giymek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında mavi uzun etek giydiğini görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi uzun etek görmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun mavi etek giymek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara uzun yılan görmek zenginlik elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın uzun yılan görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ve uzun yılan görmek çok büyük destek vereceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top