Kahve falında sarı leblebi yediğini görmek

Kahve falında sarı leblebi yediğini görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı leblebi yediğini gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında sarı leblebi yediğini görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz leblebi yediğini görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sarı leblebi yemek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında leblebi vermek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeker leblebi görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden leblebi almak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz leblebi görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında leblebi yemek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top