Kahve falında kuleye tırmanmak

Kahve falında kuleye tırmanmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuleye tırmanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında yüksek kuleye tırmanmak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında kuleye tırmanmak edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında galata kulesi görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında ikiz kule görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek kule görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında kule vinç görmek güzel ve doğru işler yapacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek kule görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Kahve falında demir kule görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top