Kahve falında ikiz kule görmek

Kahve falında ikiz kule görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, düzeninin yıkılmayacağına, maddi konuda zayıflayacağına, işlerin açılacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ikiz kule gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Kahve falında ikiz kule görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yükünün azalacağına inanılır.

Kahve falında yıkılan kule görmek modern insanlarla tanışılacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işarettir.

Kahve falında çok yüksek kule görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuleden inmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kule görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek kule görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kuleye çıkmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kule yıkılması görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top