Kahve falında çok yüksek kule görmek

Kahve falında çok yüksek kule görmek büyük bir servete kavuşacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek kule gördüyseniz:

  • Artan taleplere veya zamanınızı çalmaya çalışan kişilere sabırla yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında yüksek kuleye çıkmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek kule görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek kuleye tırmanmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek kule görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işarettir.

Kahve falında kule yıkılması görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kule çıkmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eyfel kulesine çıkmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında galata kulesi görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top