Kahve falında galata kulesi görmek

Kahve falında galata kulesi görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında galata kulesi gördüyseniz:

  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Kahve falında galata kulesi görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında galata kulesini görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında galatasaray bayrağı görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine delalet eder.

Kahve falında galatasaray forması giymek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, hüsrana uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında galatasaray görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına yorulur.

Kahve falında galata köprüsünü görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kule vinç görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kuleden inmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top