Kahve falında komşusuna süt vermek

Kahve falında komşusuna süt vermek huzura ve sıhhate kavuşacağına, başarılarının azalacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında komşusuna süt vermek gördüyseniz:

  • Ufak şeyler üzerine dikkatinizi odaklayabilirseniz saklanmak istenen bazı konuların farkına varabilirsiniz.

Kahve falında komşuya süt vermek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında komşusuna süt vermek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında komşudan süt almak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun saçını kesmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında komşulara yemek vermek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında komşuya ayakkabı görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına inanılır.

Kahve falında komşunu ölmüş görmek darp edileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuyla kucaklaşmak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top