Kahve falında komşudan süt almak

Kahve falında komşudan süt almak işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet eder.

Kahve falında komşudan süt almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza öncelik vermelisiniz.

Kahve falında komşudan süt almak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına işaret eder.

Kahve falında komşuya süt vermek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında komşusuna süt vermek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında komşu evinde olmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine alamet eder.

Kahve falında komşunun evini süpürmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yüzüne kan geleceğine inanılır.

Kahve falında komşuya ayakkabı görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuya seslenmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayat boyu çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun çamaşırlarını görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top