Kahve falında komşunun saçını kesmek

Kahve falında komşunun saçını kesmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, kazancının günbegün artacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, zorlukları atlatacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin olası sonuçlarını doğru hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında komşunun saçını kesmek kendine geleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Kahve falında komşusunun saçını görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında komşunun saçını görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında saç kırıklarını kesmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kadın saçı kesmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kendi saçını kendin kesmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin saçını kesmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı jiletle kesmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, günah ve suç işleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top