Kahve falında komşunu ölmüş görmek

Kahve falında komşunu ölmüş görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında komşunu ölmüş gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevkleri paylaşmayan kişilerle tartışmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında komşuya kızmak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşuya sarımsak vermek bolluk içinde yaşayacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında komşu evinde olmak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yüksek mevkilere getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuya bir şey vermek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarhoş komşu görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunu hamile görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında komşunu öldürmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına alamet eder.

Kahve falında küs komşuyla barışmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top