Kahve falında asansörün düştüğünü görmek

Kahve falında asansörün düştüğünü görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında asansörün düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Kahve falında asansör düştüğünü görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörün düştüğünü görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında asansör düşerken görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, büyük bir projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında asansörle düştüğünü görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin asansörden düştüğünü görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında asansörün düşmesini görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörden düşen birini görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında asansör boşluğuna düştüğünü görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top