Kahve falında kocasının yaşlandığını görmek

Kahve falında kocasının yaşlandığını görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının yaşlandığını gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Kahve falında kocasını yaşlı görmek yaşamının uzun olacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulur.

Kahve falında kocasının yaşlandığını görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kocanın yaşlandığını görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını yaşlanmış görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından hediye almak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına yorulur.

Kahve falında kendini çok yaşlı görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir kadın görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adamla kavga etmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top