Kahve falında kocasını yaşlanmış görmek

Kahve falında kocasını yaşlanmış görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını yaşlanmış gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Kahve falında kocasının yaşlandığını görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kocanın yaşlandığını görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını yaşlanmış görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını yaşlı görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı kadına para vermek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek çok hayırlı adımların atılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı hala görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında yaş hesaplamak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top