Kahve falında kocanın yaşlandığını görmek

Kahve falında kocanın yaşlandığını görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında kocanın yaşlandığını gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi ekonomik durumunuzu da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında kocasının yaşlandığını görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kocasını yaşlanmış görmek başına uğursuz olayların geleceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında kocasını yaşlı görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, dedikodu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın yaşlandığını görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yaş üzüm görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kadına yemek yedirmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yakınının yaşlandığını görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı birinin evlendiğini görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top