Kahve falında kendini çok yaşlı görmek

Kahve falında kendini çok yaşlı görmek işinin ehli olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, maddi olarak zarar edileceğine, kolaylık sağlayacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında kendini çok yaşlı gördüyseniz:

  • Taşınmanız veya evde yapacağınız konfor arttıran değişiklikler maddi anlamda da kar etmek anlamına gelebilir.

Kahve falında sakallı yaşlı görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, her zaman hak ettiğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınla kavga etmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına işaret eder.

Kahve falında yakınının yaşlandığını görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini yaşlı görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı teyzeye yardım ettiğini görmek olumsuz haberler alacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir adama para vermek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yaşlı deli görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin yaşlandığını görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top