Kahve falında klorlu su görmek

Kahve falında klorlu su görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, büyük bir aşk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında klorlu su gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir.

Kahve falında klorlu su içmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında klorlu su görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında su ve şeker görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine yorulur.

Kahve falında birinin başından su dökmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde tesbih görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında su yılanı ısırdığını görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında kirli suya atlamak onu doyasıya yaşayacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında su yolu kazmak eski huzurun yeniden sağlanacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top