Kahve falında su ve şeker görmek

Kahve falında su ve şeker görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına delalettir.

Kahve falında su ve şeker gördüyseniz:

  • Provokasyonlara tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında şekerli su içmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında şekerli su görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında su ve şeker görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında şekerli su yapmak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma şekeri yemek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında bir kadından şeker almak fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında şeker leblebi görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şekerli börek yemek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top