Kahve falında kızının mezarını görmek

Kahve falında kızının mezarını görmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kızının mezarını gördüyseniz:

  • Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kızının mezarını görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kızını mezarda görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının kızı olduğunu görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında kızarmış insan eti görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine inanılır.

Kahve falında bir kızla evlendiğini görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında kızıyla kavga etmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, sağlık problemleri içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kıza sarılıp ağlamak açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Kahve falında kızı becermek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top