Kahve falında bir kızla evlendiğini görmek

Kahve falında bir kızla evlendiğini görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızla evlendiğini gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında evli kızının evlendiğini görmek hayatının da düzene gireceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızla evlendiğini görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının tekrar evlendiğini görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amca kızıyla evlenmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, neşeli zamanların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendi kızının evlendiğini görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla evlenmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının evlenmek istediğini görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir kızla evlenmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top