Kahve falında kızını mezarda görmek

Kahve falında kızını mezarda görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, işlerin günden güne bozulacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını mezarda gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Kahve falında kızını mezarda görmek sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında kızının mezarını görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına tabir olunur.

Kahve falında kızarmış göz görmek ters giden olayların düzeleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında bi kızı sevmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında amca kızını görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının zina yaptığını görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı uyurken görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kızını büyümüş görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top