Kahve falında kızı becermek

Kahve falında kızı becermek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işarettir.

Kahve falında kızı becermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Kahve falında kızı becermek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına alamet eder.

Kahve falında kendini becermek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini becermek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını becermek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeği becermek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, borçlarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında erkek becermek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kızla öpüşmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek amacına ulaşabileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top