Kahve falında kivi görmek

Kahve falında kivi görmek endişeli durumların son bulacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında kivi gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanılabilir veya sizi yanıltmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kivi almak ahiret inancına göre yaşanacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kivi ağacı görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında kivi suyu görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine inanılır.

Kahve falında kivi meyvesi görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kivi reçeli görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında kivi görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında kivi suyu içmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kivi toplamak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top