Kahve falında kivi meyvesi görmek

Kahve falında kivi meyvesi görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kivi meyvesi gördüyseniz:

  • Gereksiz talepler karşısında ödünler vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında kivi meyvesi görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, evini ve ailesini unutacağına alamet eder.

Kahve falında kivi reçeli görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kivi almak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kivi ağacı görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kivi soymak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kivi toplamak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kivi suyu görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalettir.

Kahve falında kivi suyu içmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top