Kahve falında kivi almak

Kahve falında kivi almak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kivi almak gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirirken dikkatli cümleler kurmalı veya iyi niyetli tavsiyelerde bulunurken yanlış anlaşılma riskine dikkat etmişsiniz.

Kahve falında kivi almak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kivi meyvesi görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Kahve falında kivi soymak niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kivi suyu görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kivi ağacı görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kivi suyu içmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kivi toplamak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında kivi görmek kazançta zarar edeceğine, zararların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top