Kahve falında kivi suyu içmek

Kahve falında kivi suyu içmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hayırlı bir haber alınacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, güzel günler yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kivi suyu içmek gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında kivi suyu içmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kivi suyu görmek dualarının karşılığını alacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kivi almak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kivi soymak gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kivi ağacı görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kivi yediğini görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Kahve falında kivi toplamak maddi sorunlarının artacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine işarettir.

Kahve falında kivi reçeli görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top