Kahve falında arkadaşının elinde bebek görmek

Kahve falında arkadaşının elinde bebek görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının elinde bebek gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek bir durumu aydınlatabilmek veya gerçeklere ulaşabilmek için üzerine gitmeniz gerekebilir.

Kahve falında arkadaşının elinde bebek görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşın elinde bıçak görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına el vermek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kulluk derecesinin artmasına yorulur.

Kahve falında arkadaşının elinde ekmek görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elinde kuran görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinin elini tutmak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının elini öpmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elinde köpek görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top