Kahve falında arkadaşına el vermek

Kahve falında arkadaşına el vermek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşına el vermek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda parayla ilgili bazı soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında arkadaşının elini kesmek neredeyse mahkemelik olunacağına, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının elinin kesildiğini görmek problemlerini çözeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının elini tutmak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın elini görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinin elini tutmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın elini tutmak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top