Kahve falında arkadaşının elini öpmek

Kahve falında arkadaşının elini öpmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, yanlış adımlar atacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, tatsız haberlerin alınacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının elini öpmek gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Kahve falında arkadaşının elini öpmek zor durumlarda kalacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek hedeflerini tutturacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin elini öpmek işlerinin tutacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı birinin el öpmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet eder.

Kahve falında dayının elini öpmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına inanılır.

Kahve falında yakınının elini öpmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenin elini öpmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top