Kahve falında arkadaşının elinde kuran görmek

Kahve falında arkadaşının elinde kuran görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, hiçbir sorun yaşamayacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının elinde kuran gördüyseniz:

  • Olayları öfkelenerek çözemezsiniz.

Kahve falında arkadaşının elinde kuran görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında eline kuran almak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalettir.

Kahve falında kurana el sürmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran elinde tutmak yönetici makamına geleceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalettir.

Kahve falında kurana el basarak yemin etmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, dik durmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında başkasının elinde kuran görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında elinde kuran kerim görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top