Kahve falında kavga dövmek

Kahve falında kavga dövmek tabiri caizse can bulacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavga dövmek gördüyseniz:

  • Kabiliyetlerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında kavga dövmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında kavga etmek dövmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sorunlarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini dövmek kavga etmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, şaşkın olacağına delalet eder.

Kahve falında kavga etmek birini dövmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga etmek ve dövmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında taşla dövmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide birini dövmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini dövdüğünü görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top