Kahve falında kavga etmek birini dövmek

Kahve falında kavga etmek birini dövmek güç ve kudret sahibi olacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulur.

Kahve falında kavga etmek birini dövmek gördüyseniz:

  • Ailenizi etkileyen bazı olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında kavga dövmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga etmek birini dövmek beklentilerinin yerine geleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kavga etmek ve dövmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet eder.

Kahve falında birini dövmek kavga etmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kavga etmek dövmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine yorulur.

Kahve falında birini yumrukla dövmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızı dövdüğünü görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, her şeyin yenileceğine işaret eder.

Kahve falında adamları dövmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kötü halin son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top