Kahve falında taşla dövmek

Kahve falında taşla dövmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sürekli ağlamaklı olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına yorulur.

Kahve falında taşla dövmek gördüyseniz:

  • Konuyu yıpratmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında taşla dövmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşla adam dövmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini taşla dövmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında domuzu dövmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini sopayla dövmek daha bir sevileceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine delalettir.

Kahve falında bir ölüyü dövmek can derdine düşeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini terlikle dövmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birkaç kişiyi dövmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top